Button Follow and Dashboard

Khamis

The end

krik krik. Assalamualaikum, semuanya ( acah macam ramai orang baca blog ni hahahahaha ) the end? Why ? Cause 2016 almost ends in few days. And SPM pon dah habis, seriously aku tak percaya spm dah habis. Aku dah nak masuk 18 tahun. 18 weh. No more schools. Like i cant even believe it was real. *ketuk kepala dekat dinding* aku sebenarnya tak dpt terima aku 17 tahun suddenly nak masuk 18. Apaaaa citaaaaaaaaaa *nanngis* and life after spm not thrilled at all. $-$//$.&/!/$@//!/!'aba i need vacation with ma buddies duh. Lost world still tak pergi lagi! Hahahahahha but soon 😝 And harap sangat ayah kasi aku kerja. Boring la. Hmm apa aku nak tulis lagi. HAI SYAF HAI AMIL!  Kalau korang baca blog ni la. Makin cuti makin gemok apa nak jadi la. Oh yaaa soon naik ambik lesen uwoh. Tak sabar hahahhaha walaupon ayah sebenarnya tak bagi aku bawak motor.  I dont mind. Cuak sebenarnya fikir result. Mcm mana kalau result tak banggakan ibu ayah? Hmm. Tawakal. Apa aku merepek ni. Skrg pukul 3 pagi dan aku masih tidak tidur. Hati tengah berbolak balik. Haih hati. Tenteramla. Okay bye. HAPPY NEW YEAR EVERYONE. And i miss everyone, my schoolmate hua. School environment. I miss it. Hua. And hai uncle! Oh ya, story my lanun wont be continued.