Button Follow and Dashboard

Isnin

Lolipop's brithday.

This picture can describe the lolipop girl.  Hahahahaa

It was 2nd of june 2015. And farzana zulaikha as known as ana lolipop turns 16. Ana, gue kenal dia since gue sekolah rendah and start rapat masa form 1 akhir tahun. Sepanjang form 1 gua suka kacau dia. Panggil dia minah botol dan minah hello kitty. Gila hello kitty budak ni. Masa cuti bulan 12, aku jenis berjaga malam and also her. So selalu sembang tgh malam. Hahahaha tweet merapu la. End up masa form 2 kelas dirombak, and aku satu kelas dgn dia. Dan bermula cipta persahabtan gue dengan dia. Such a lot of things we need to face together. Jd target cikgu. Hahahahah bila fikir apa nak jadi zaman form 2 aku. Ingat lagi tak kita lepak rumah hg lepas hbs bukak puasa lepastu kene kacau. Ahhahahh, pastu hg tidur rumah kami. Makan maggi sama sama. Pastu kita rakam video then ade mak cik mana tah marah kita. Hahahahah aku tak leh lupa bende tu. such a lot of memories that all of us make it together. Dia ni jenis hati kering tapi sebenarnya caring. Dan dia sangat sapa hat tu kwn dia tu lah kawan dia. Org semua ckp muka dia garang sebab tak suka senyum wkwkwkkw. But setakat ni lawak bodoh aku semua dia gelak la. Kan ana kan ? So, hai ana. Terima kasih jadi kawan baik dekat faqihah yang separuh gila ni. 
Aku rasa hg dh tau perangai aku ce mana dan dah masak sangat dah.Terima kasih selalu ada dgn kami. Terima kasih dgr cerita kami and satu perkara hg selalu ckp " maaf tau kami tk pandai bagi nasihat" and act for me listening for my problem is enough. Not just you but for cinque and bffl too. Remember? hg kata hg nk kami update kt blog pasal hg. It just out of blue kita jd kwn baik . mcm mana kita boleh rapat rock n roll until now while masa sekolah rendah berapa kali ja aku tegur hg. Sbb aku takut dgn hg. I hope our friendship inshaaAllah smpai jannah in shaa Allah. Lets work together make our dreams come trueeee. Since its your birthday i should sing for you right? (( since hg kata semua family hg ada tk dlt daku nyanyi secara live)) 
Happy birthday to youu
Happy birthday to youu 
Happy birthday to ana ketot
Hppy birthday to youuu.

 Ingat hg dah 16 and hg kata hg nak jadi doktor. Sambung klinik gigi ayah hg. pdahal aku dulu yg beria nk bukak klinik gigi. Ahahahha. So now is the right time for you to struggle for your future. Aku tahu hang pandai and aku tahu hang boleh buat. Trust me ana. You can do it. 

And ana, jaga solat, jaga aurat, jaga iman, jaga segalanya. And accept those people come to our life secara senang hati. And always be good to everyone and everyone will be good to you. But if they didnt give back like what you give. Remember Allah will give it okay? Jadi anak solehah. And always remember family comes first. Stay positive, pretty (( insecure i hakak )) and stop memparahkan hidung anda. Hang dah cukup cantik. Trust me , nice, andd semua lah. Stay as my innocents ana's. I know you such a big girl to think whether its good or not. If you had smtg wanna share or problem. I just want to remind you. I'm here. And also cinque. We're here for you. Like forever in shaa Allah.

Last but not least, happy birthday budak kecik ketot and even lu lahir awal dr gua. Gua tetap akk long lu k. We love you! And again sanah helwa farzana zulaikha. May Allah bless you for the rest of your life and be a successful woman. And i want to tell you. I love you as my bestfriend and miss you. Rindu nak satu kelas lagi. Huaaaaaa. Trust me you're not alone. 
Lots of love faqihah. 

P/S : ignore all grammatical errors serta kesalahan tatabahasa okay?

ㅗ메ㅔㅛ ㅠㅑㄱ소묘 ㄹㅁㄱㅋ뭄!