Button Follow and Dashboard

Isnin

5 out of 365


Best of luck!

Ikan sepat di sungai,
ikan paus di laut,
Hai;
salam dua kosong satu lima kut.

(( Macam tak kene je hahahahahaha))

And finally I finished my two zero one four diary.
And i got my new diary.
and the diary always be story about my terrible, horrible life.

DuaKosongSatuEmpat punya cerita be like.
Kene hadap Pi Ti Three and the result Ma shaa Allah buat aku down teruk.
Setelah lebih kurang dua tahun tak tuition dan tak dak laki dalam kelas.
Aku tuition and first day aku be like " Jangan pandang belakang faqihah. duk senyap ja and pay attention".
and my last day, faqihah bising faqihah kalut faqihah still pay attention kot.
i met a lot of stranger in this year and they became one of my fav person. lol
and i learn betapa seronoknya bila kau jatuh cinta dengan ilmu. cinta dengan manusia pon best jugak. eh tak tipu ja. wakkakakakak
aku juga belajar, kalau kau suka kat seseorang tu kau kene belajar melepaskan demi masa depan kau.
entah la, bagi aku masa ni bukan masa chenta monyet.
masa ni masa aku kejar cita cita aku.
cukup tersungkur sekali. aku tak mahu tersungkur buat kali ke dua.
macam biasa setiap tahun kau akan tahu yang mana satu kawan masa satu lawan.
and i know who always stay beside me and who always leave me.
tahun ni jugak aku makin rapat dengan kakak-kakak aku yang sakai dan adik aku yang separuh waras.
tahun ni aku belajar hargai bende bende kecil.
bende simple boleh buat aku happy gila. contoh situasi :  tengok orang cuba happy kan orang lain. dan time tu aku akan senyum sampai ke telinga. and people around me be like " kau kenapa faqihah senyum sorang sorang? gile ?!" oh girlll ~~~ feel me please.
dulu aku seorang yang tak boleh berdiri bawah matahari lama lama boleh pitam aku. maka aku cabarkan diri, aku masuk kawad. and aku berjaya tanganinya. this is mean, perbaiki kelemahan walaupon sedikit. and team kawad krs, aku jumpa banyak orang yang em, amat baik. terima kasih atas semua pertolongan!
Dan lebih dasyat ( bagi aku la ) aku masuk hoki. actually dr form 2 aku nak masuk tapi tak kesampaian. dan tahun ni aku cuba. dari tak tahu apa apa dan boleh hit bola. hoki ni buat jadi seronok sebab dia tajamkan perhatian aku. bayangkan bola kecik 14 org rebut nak ambik. team hoki tahun ni serious awesome! sporting gila yg amat.
Actually, twozeroonefour got a lot of memories. a lot of thing that yg aku dah belajar dan di ajar. terlalu banyak yang amat.
terima kasih tuhan masih beri aku udara untuk di hirup.
terima kasih tuhan masih beri aku peluang untuk cari bekalan akhirat.
terima kasih untuk segalanya.

and this is special notes to someone. sorry for blocked you kat wc, un-follow you in twitter and insta. and deleted your phone number ( i still keep it) farewell, best friend. take care. i need my time to move on. Have faith!

and to my kanak kanak riang 2014 : please take care of your health. and please stay.

aku takkan ada waktu hampa gembira tapi kalau rasa susah gundah sedih, red carpet aku bentang kan. aku di sini setiap menolong! thank you untuk semua yang korang buat untuk aku.
 and persahabtan with bffl and cinque! aku takkan lupa. kalau ada sapa sapa dapat asrama jangan lupa kitorang! stay awesome. and today 5th january, Happy birthday garfield. 3th january, Happy birthday Amyza. stay awesome!

duakosongsatulima.
tak banyak azam aku tabur tahun ni tapi banyak impian aku kene tunai kan.
tebus kesilapan aku. perbaiki apa yang patut.
yang penting utamakan Allah.
semoga Allah berkati hari hari anda dalam tahun ini. in shaa Allah.


maaf kalau ada kesalahan tatabahasa mahupun ejaan mahupun grammar yg tunggang terbalik. atau tertinggal atau apa sahaja!
Maafkan saya.
Selamat petang dunia yang kejam.

terima kasih luang kan masa untuk membaca :)
And actually timbul rasa sedih yang amat bila ingat semua kenangan.
sekali lagi terima kasih!