Button Follow and Dashboard

Jumaat

Pemarah.



Tak ramai orang tahu atau aku sendiri yang tak sedar yang orang tahu aku ni cepat marah.
Macam sir kata aku kalut.
Kalut nak marah.
Marah ni mcm racun tahu tak.
Sebab bila marah habis aku lupa semua.
Habis orang tu aku marah dengan bende yang aku cuba tahan selama ni.
Kalau aku marah jangan kacau.
Biar aku dok sensorang.
Sebab tu dah jadi kebiasaan. 
Duk sensorang imaginasi semua bende cuba kawal.
Saat tu aku tau maksud sebenar kerana mulut badan binasa. 

Buat manusia yg pernh kene marah dengan aku atau kene sembur kalau rasa hampa tak bersalah. Maaf kan patik seribu ampun. Aku pon manusia tahu erti marah. Maaf. I mean it.

Tapi aku marah tak selalu. Tapi bolehlahhh.
Aku lebih suka gelak all the time.
Suka senyum.
Tak suka bende serius.
Sebab bagi aku chill and cool bro.
Tapi bila aku marah pergh semua hilang. 
Rasa mcm orang tak kenal langsung faqihah.
Time tu orang nak bergurau aku padang serius.
Ngek ngok aku ni.

Orang kata bila kita marah syaitan suka dekat kita.
Macam syaitan tu falling in love dengan kita lah.
Time tu kita kene buat syaitan benci kita.
Biar falling in love tu tukar jadi hate you forever.
Kita cuba kawal marah. 

Sebab marah tu syaitan. Syaitan tu marah.
Astaghfirullahalazim.

Maaf andai ade salah silap 
Selamat petang dunia yang kejam.