Button Follow and Dashboard

Jumaat

Alien's birthday. 29.


Hari ni birthday dia. Gua acah acah ingat nak jd org first tapi boleh pulak aku tidur. 
So, wa target jd paling last. Sebab may be i was the last person who will wish but i will be the first person if you are sad. Pergh jet jet.
Ni kretia dia. Alah hampa mesti kenal ah.
Dia seorang yang sepet.
Dia seorang yang kuat gelak.
Dia seorang yang acah kuat.
Dia seorang cepat marah to aku gelak mesti dia gelak hahahaha. 
Dia mcm mcm eh kat dia. 
Yang pasti dia nmpk ja gangster tapi hati ada taman bunga. Macam taman taman lah. Dia ni manusia yang paling kerap gua gaduh pasti okay balik. Hahahah. Masa awal tahun, em ktorang gaduh. Byk salah aku byk gak salah dia. Dua dua sama sama salah. Kan? Smpai berminggu gak an aku tak cakap. Hahahahahah.
Gua memang over lol.
Aku kenal dia masa aku form 1. Masa zmn jahilliah aku. Pastu aku rpt dgn dia masa form 2. Hahaha. End up masa form 3 pon rpt. Gua harap lu tak lupa gua. Hahaha. Gua harap kita jd kawan yg happy and selalu keep on eyes dekat org. Hahahah.
Dalam kelas en, cikgu tgh akar ade je bende ktorang bual pastu gelak. Hahahah. 
Ayat feeghet gua - ko pikit sweet haaaa?! Hahahah
Dan orangnya norsyafina anita!
Happy birthday nita gedik tinggi sepet jet jet gemok suka cari pasal! Wa harap kita jadi kawan baik smpai bebila. Jadi anak yang soleh! Jaga akhlak. Jaga aurat. Jaga semua jaga lah. May be my sleep will be first bestie but you will be the third because te second is my self. Hahahahahah so iloveyoi to the moon and back. 
Sweet tak gua? Meyh 50 sen.
Hadiah dia gua dah bg td 10 cm correction tape. Gua kan special bg bende pelik. 
Terima kasih selalu kejut aku todur dlm kelas, terima kasih selalu cover aku, terima kasih selalu marah aku, terima kasih tegur aku direct supaya aku sedar. Almaklum aku kan blur. Terima kasih jadi kawan aku waktu senang susah. Tapi tak terima kasih suka panggil aku gendut dan bila aku nak cerita hang kata ngantuk -.-. 
Kasut nak? 









By faqihah on 29th august 2014.